Mai bejegyzésem egy igen tragikus hír nyomán keletkezett. Az történt, hogy egyszeri anyuka odatolta a babakocsit gyerekestül a hősugárzó elé, majd rövid időre eltávozott. Babakocsi persze gyerekestül szénné égett, mint az előre látható volt. Nem, ez nem gondatlanság, ez szerintem gyilkosság. Ennyi erővel az is gondatlanság, ha kilógatom a gyereket a hatodikról, és egy pillanatra elengedem, aztán gondatlanságból elmulasztom elkapni.

 

Nem értem az embereket néha, komolyan. Szerencsétlen gyerek akkor is meghalt volna, ha nincs a kocsiban (akkor füstmérgezésben, nem hiszem, hogy sokkal jobb...). Mondjuk, ha feltesszük, hogy nem direkt volt: minden hősugárzóra rá is van írva a gyengébbek kedvéért, hogy 1 méteren belül nem lehet éghető anyag. Mit gondolt, szerintetek, a babakocsi az teflonbevonatú, meg a gyerekruha is? Hogy érte meg ez a nő egyáltalán ennyi ésszel a nagykorúságot?

 

ha börtönbe kerül (valószínűleg az lesz) vigyázniuk kell majd rá az őröknek nagyon. Hogy pl. ne szárítsa ott a haját a zuhany alatt, mert ezután már tényleg csak az jön. És ami a még megdöbbentőbb: hogy már az ilyeneken nem döbbenek meg...Aztán csodálkozunk, hogy nő a VV4 népszerűsége...ahol ennyire ostoba emberek élnek, ott nem kell ezen csodálkozni...

Szerző: etuska  2011.01.07. 17:37 Szólj hozzá!

Címkék: család gyerek hír baleset baba sokkoló bűnügy puffogás

A bejegyzés trackback címe:

https://napietus.blog.hu/api/trackback/id/tr892567935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása