Május 15-én lejár az egységes területalapú támogatás igénylésének határideje, szóval minden kedves olvasóm, aki termőföldet jogszerűen használ, viharosgyorsan keresse fel a területileg illetékes személyt (falugazdász, vagy agrárkamara szaktanácsadója). A határidő után minden nap -1%-ot jelent, szóval érdemes kapkodni a csülköket. a 2009-es MVH-s értesítőt kell vinni, abban van egy 8 karakteres jelszó, az fog kelleni. A rendszer elég megbízhatatlanul szokott már a vége felé működni, szóval inkább előb kell menni. A támogatás összege euro-árfolyamtól függően kb. 50 eFt/ha, ősszel fogják kiutalni. Tavaly két részletben volt, úgy tudom, idén is úgy lesz.

 

Aki oktatáson volt, vagy pályázott, annak lehetséges, hogy megváltoztatták a jelszavát, ez esetben a megyei MVH-tól kell újat kérni.

 

Sikeres ügyintézést mindenkinek, és sok türelmet a velünk fáradhatatlanul kínlódó szaktanácsadóknak és falugazdászoknak!

Szerző: etuska  2011.05.05. 09:23 1 komment

Címkék: politika munka gazdaság magyarország eu pályázat mezőgazdaság támogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://napietus.blog.hu/api/trackback/id/tr192879064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegyészmérnök (törölt) 2014.03.20. 15:58:59

Grafikont sem tudsz értelmezni, te retek:

napiferenc.blogspot.hu/2012/01/napietus-es-grafikon.html
süti beállítások módosítása